duminică, 29 mai 2016

Nema apa de izvor in Pitesti ?

Pentru unii a cumpara apa plata (cu sau fara lamaie) este un rasfat caci daca este nevoie de o cantitate mare pretul este pe masura. Apa de la chiuveta nu este tocmai incantatoare, drept urmare mai ramane apa de izvor.

Fie ca este folosita pentru ceai sau cafea, in mancaruri sau pur si simplu de baut era cam la acelasi nivel cu cea plata cumparata de la magazin, doar ca nu costa nimic. Astazi unul dintre parintii mei a avut nevoie de apa de la izvor pentru baut si supriza... la izvorul de pana in Piata Ceair un mesaj, vizibil doar pentru unii, anunta ca apa nu este potabila. Aceiasi situatie si la izvorul de langa Liceul Dacia. De mentionat aici faptul ca apa inca curgea, pari ori curge apa ori este nepotabila, nu ???

Dupa toata faza am zis sa verific si in Prundu daca e la fel, pe langa faptul ca nu era niciun mesaj izvoarele erau oprite, cea mai buna decizie daca tot au si astea probleme. Nu stiu daca altele din oras sunt afectate, probabil ca da, coincidenta aici este ca intr-o saptamana sunt alegerile locale, deci la vot cetatene turmentat, neimbatat cu apa "chioara".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu